senyals que indiquen que li agrades

7 Senyals que indiquen que li agrades

Existeix alguna fórmula màgica per a poder saber si a aquesta persona en qui no pots deixar de pensar sent el mateix que tu? Fa temps que ho passeu molt bé tot junts, has començat a sentir papallones i nervis cada volta que us veieu però, ets a l’únic al qui li passa? Un dia pareix que no, estàs segur que a l’altra persona es sent igual, et mira d’una manera com no es miren als amics, però l’endemà pareix que t’ignora o et tracta igual que a la resta. Com pots tenir clar que li agrades?

Evidentment, no hi ha una manera exacta per a determinar que li interesses. Tanmateix, encara que no t’ho paregui en un primer moment, quan li agrades a una persona t’ho farà saber d’una manera o una altra. Quan ens agrada molt una persona no podem evitar somriure tot l’estona quan estem amb ells o observar-los a la distància. Tant es val si t’agrada un noi o una noia, si aquesta persona també et correspongui, no podrà ocultar-ho molt més i estarà enviant uns senyals que indiquen que li agrades. Tu només has d’estar molt atent per a detectar-les i així descobrir que li interesses.

A continuació, et deixem alguns dels senyals més evidents que indiquen que li agrades, encara que sigui una persona molt tímida.

  1. Està pendent de les teves actualitzacions a les xarxes socials. Si en el moment que penges una foto et fa like a Instagram i a Facebook significa que està molt pendent de tu també al món virtual.
  2. Quan esteu junts sempre teniu ganes de parlar i contar-vos tot el que us passa. Pot ser que si t’agrada algú tímid, no estigui tan dispost a parlar amb tu i es senti més nerviós o cohibit per la teva presència però açò no significa que no li agrades, tot el contrari!
  3. Qualsevol cosa que dius li fa gràcia, encara que sigui la ximpleria més gran del món.
  4. Observes que està una mica nerviós en algunes situacions de proximitat, on es desprèn certa tensió.
  5. L’has pillat més d’un cop mirant-te a la distància, i en el moment que se n’adona, desvia la mirada i fa com si res. Aquest senyal ens indica que està molt pendent de tu i de tot el que fas.
  6. Et mira als ulls i no pot evitar somriure quan parles. I no et mira com a la resta dels seus amics.
  7. Imita els teus moviments o gestes de manera involuntària i no pot evitar fer contacte físic amb tu, com xocar amb les cames o els peus.

Leave a Comment